Familiebehandling

Formålet med familiebehandling er at øge forældrenes kompetencer samt at styrke forældre-barn-relationen. Det primære mål med familiebehandling som forebyggende indsats er at forebygge anbringelse eller muliggøre en hjemgivelse efter anbringelse.

I familiebehandling er der fokus på det pædagogiske og terapeutiske behandlingsarbejde på hele familien, hvor barnets udvikling og trivsel er i centrum. Målet er at skabe dybtgående forandringer hos forældrene ved at ændre eller bearbejde forældrenes handlemønstre.

Gennem familiebehandlingen arbejdes der målrettet på at udvikle forældrekompetencen og derigennem skabe bedre trivsel og udvikling hos barnet og i hele familien generelt. Familiebehandling foregår i hjemmet i familiens vante rammer og består af både samtaler og konkret rådgivning, redskaber og øvelser.

Relationsarbejde og samtaler, byggende på psykoedukation,  forbundet med praktisk indsats for forbedring af familiedynamikken.

Aktiv deltagelse i og udenfor hjemmet med og i familiens aktiviteter og hverdag, med det formål at kunne yde støtten og rådgivningen i de konkrete situationer, hvor der ses behov for dette.

Har du spørgsmål ?

 

image
https://urmove.dk/wp-content/themes/hazel/
https://urmove.dk/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/chroot/home/ufkhoyhl/urmove.dk/html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off

Indhent tilbud