Hvem er vi

URMOVE  blev stiftet i 2016 af Walid El-Mohammad og Mohamed Achiban, der begge har en bred socialpædagogisk baggrund med stor erfaring indenfor arbejdet med børn og unge, familier og voksne.

URMOVE  har kvalificeret indsigt i de mange og vanskelige problemstillinger, som de unge kæmper med. Dette kan være misbrug, kriminalitet, unge med forskelligartede handicaps, børn og unge med psykiske diagnoser så som autisme, traumer samt børn og unge med manglende (motivation for) uddannelse/job, udsat for eksklusion og med generel sårbarhed.

URMOVE benytter anerkendte metoder og værktøjer, der er nødvendige for at opnå de aftalte resultater med den unge.

Med et bredt multikulturelt personale kan alle URMOVE’s  indsatser leveres til tosprogede familier og tilpasses ønsker om brug af specifikke sprog eller dialekter.


URMOVE
lægger vægt på åbenhed, gennemsigtighed og synlighed.

Gennem direkte adgang til URMOVE’s dokumentationssystem kan anbringende myndighed/ myndighedssagsbehandler følge direkte med i sagsforløbet og følge indsats og progression.

URMOVE  arbejder aktivt for at involvere og kvalificere den unges familie og netværk til at overtage og fastholde støtten efter, at foranstaltningen er afsluttet. Derfor starter vi alle sager med at udrede, udfolde og konkretisere den unges udfordringer/problematikker og ressourcer. Derefter udarbejder vi en løsningsorienteret behandlingsplan, som i samarbejde med myndighedssagsbehandleren indpasses i handleplanens mål og delmål, således, at alle ved hvad der skal arbejdes med, hvordan der skal arbejdes med det og hvornår vi skal være i mål.

 

Har du spørgsmål ?

 

image
https://urmove.dk/wp-content/themes/hazel/
https://urmove.dk/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/chroot/home/ufkhoyhl/urmove.dk/html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off

Indhent tilbud